John Bouwens Solutions and Projects

John Bouwens Solutions and Projects

Projectmanager
1 Badhoevedorp (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-11-2004
Opdrachten
7
Laatste opdracht
03-11-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De nadruk ligt vooral op Project Management voor technische en zakelijke projecten. Onder meer projectleider geweest van de eerste versie van de site automatiseringsgids en medeontwikkelaar en implementatie van nationale wet- en regelgeving naar aanleiding van Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid in de luchtvaart. Tevens ben ik opgetreden als coach voor projectleiders en als consultant voor diverse trajecten.

Directeur/eigenaar. Consultancy, project management, ontwerp en software-ontwikkeling op het gebied van zakelijke toepassingen, financiƫle applicaties, simulatie, real-time systemen, Internet en Intranet toepassingen voor de diverse instituten en bedrijven.

john@solutionsandprojects.nl

Specialisatie en expertise

Project Management
Projectmanager
Projectleider
Project Manager
Interim Manager
productmanager
testmanager
manager
Senior
Sr
Simulatie
Eye Tracking
Man-Machine Interaction
Human Factors
technisch
electrotechniek
informatica
ondernemer
ondernemend
empatisch
inlevingsvermogen

Overige informatie

Sinds 1989 lever ik via Solutions and Projects b.v. consultancy diensten op uiteenlopende gebieden. Daarnaast worden er producten ontwikkeld voor het onderwijs en onderzoek. Mijn klanten zijn actief in diverse markten, zoals Bankwezen, Transport, Lucht- en Ruimtevaart, Industrie, Uitgeverij en de Overheid. Solutions and Projects bv levert management consultancy, projectmanagement, interim management en is IT solutions provider voor de zakelijke en technische markt. Solutions and Projects bv heeft een aantal gerenomeerde bedrijven en instituten als klant, maar u kunt gerust ook met kleinschalige wensen bij mij aankloppen. Mijn drempel is laag. Indien nodig heb ik mensen beschikbaar. In ieder geval ben ik een ondernemer.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten