Martijn Schmidt

Recruitment Manager
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
24-07-2013
Opdrachten
1
Laatste opdracht
24-07-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

SOLVINT Supply Management, opgericht in 2003, staat voor tailor-made advies en is dé ‘one stop shop’ binnen het vakgebied van Inkoop en Supply Chain Management.

SOLVINT helpt bedrijven bij het versneld realiseren van besparingen, het optimaliseren van de Supply Chain performance en het professionaliseren van de Supply Chain organisatie.

SOLVINT zorgt voor de strategische groei van uw Inkoop en Supply Chain Management activiteiten en dit op projectmatige basis, via opleidingen, coachingsprogramma’s, het aanreiken van tools, recrutering en competence development van uw medewerkers, enz...

Het dienstenaanbod van SOLVINT bestaat uit de 4 onderstaande divisies

PROJECTS : optimalisatieprojecten binnen Inkoop en Supply Chain Management (Spend Analyses, Category Development Programs, Supply Chain Mapping, Strategic Sourcing, Reengineering, Outsourcing, ….)
PEOPLE : HR-ondersteuning op vlak van Inkoop, Supply Chain & Logistiek (recruitment, interim solutions & competence development)

ACADEMY : inhouse en open opleidingen

TOOLS : hands on tools voor elke stap binnen het Supply Chain process


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten