Source

Source

Contracting | Matchmaking | MSP
Triosingel 37
4101XC Culemborg (GL)
0345544004
Account type
Intermediair
Geregistreerd
04-04-2005
Opdrachten
1137
Laatste opdracht
24-10-2016
Beoordelingen
12
Gecontroleerd
Ja

Contracting | Matchmaking | MSP

Wij zijn er bij Source van overtuigd dat elke 'match' die wij maken, toegevoegde waarde moet bieden aan de professional én de opdrachtgever. Wij spreken pas van een geslaagde combinatie als vaardigheden, mindset, bedrijfscultuur én ambitie van beide partijen overeenkomen. Wij zijn pas tevreden, als onze klanten en professionals tevreden zijn.

Satisfaction
Wij werken met oog voor de wens van onze opdrachtgevers, onze professionals, onze collega’s en aandacht voor de huidige wet- en regelgeving. Dat doen we door goed te luisteren, door de juiste focus te leggen en door het continue streven naar verbetering en optimalisatie. We staan altijd open voor suggesties om onze dienstverlening nóg beter te maken.

Source in het kort
Naast het matchen van de juiste ICT-professional op de juiste opdracht, verzorgt Source ook het gehele inhuurproces: van het opzetten van het contract tot de urenverwerking en de betaling van de uren. Bij Source zit u altijd goed. Als professional, als leverancier en als opdrachtgever!
Risicovrij inhuren op transparante en persoonlijke wijze, dat is Source!

Source, internationaal en een beursnotering
Van lokaal naar internationaal. Van pionier naar professioneel. Van inhuur naar index. Source heeft in de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt. Eén ding is onveranderd gebleven: de passie en de overtuiging waar wij ons werk mee doen.
We zijn in 25 jaar tijd uitgegroeid van een klein bedrijf met een lokale focus naar een internationaal bedrijf met vestigingen in Nederland, België en Luxemburg en een beursnotering. De markt waarin wij opereren is dynamisch en volop in beweging, onze klanten zijn heel divers en de ICT-professionals waar wij mee werken zijn inspirerend. Ons team is bevlogen, enthousiast en betrokken en kenmerkt zich door een ´open mind´. We werken samen elke dag heel hard, maar nemen ook bewust de tijd voor het vieren van successen. Onze borrels. de zomerbarbecue en ons jaarlijkse Source-uitje zijn daar een goed voorbeeld van.

Source of Inspiration, onze 6S-en

Bij Source doen we ons werk vanuit onze Source of Inspiration, oftewel onze 6 S-en Wij werken vanuit de volle overtuiging dat je je werk pas écht goed doet als je vanuit passie en overtuiging werkt. Dan heb je plezier in je werk, haal je het beste in jezelf naar boven, durf je out-of-the-box te denken en bereik je het hoogst mogelijke resultaat.

Straight
Duidelijkheid werkt wel zo prettig, bij Source zeggen we wat we doen, doen we wat we zeggen en komen we onze afspraken na. Dat doen we door het uitspreken en toetsen van verwachtingen voordat we aan de slag gaan.

Satisfaction
Wij werken met oog voor de wens van onze opdrachtgevers, onze professionals, onze collega’s en aandacht voor de huidige wet- en regelgeving. Dat doen we door goed te luisteren, door de juiste focus te leggen en door het continue streven naar verbetering en optimalisatie. We staan altijd open voor suggesties om onze dienstverlening nóg beter te maken.

Speed & Creed
Wij vervullen ruim 90% van de aanvragen binnen 48 uur en staan voor tijdige betalingen. Contracten worden niet morgen ingeregeld, maar vandaag. Wij zien geen obstakels op de weg, maar uitdagingen op ons pad.

Safe
Source is op diverse vlakken gecertificeerd en werkt conform de Nederlandse NEN4400-1 waardoor wij garanderen dat opdrachtgevers ten aanzien van de inlenersaansprakelijkheid geen enkel risico lopen. Wij worden regelmatig geauditeerd, zowel intern door onze Kwaliteitsmanager als extern door onafhankelijke partijen. Bij ons staat centraal dat het inhuurproces zonder zorgen en risico's verloopt.

Solid
Wij zijn betrouwbaar, integer en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. We respecteren elkaar, elkaars standpunten en zien de kracht van samenwerking.

Sparkle
‘Never a dull moment’. Naast al dat harde werken hebben en houden we oog voor elkaar, geven elkaar een schouderklopje als iets goed is, support als iets beter kan en vergeten we niet om te lachen samen.

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1 2 3

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten