Speakup

Speakup

Telecommunicatiediensten
7521PK Enschede (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-09-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
20-09-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 29 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Speakup is opgericht in 2003 met als hoofddoel het verbinden van mensen. Communicatie is hierin het middel, waarin ieder individu een andere voorkeur heeft om in contact te treden met de andere partij. Wij geloven in de inzet van ons Smart(er) Netwerk, waarin de hardware die je gebruikt meer en meer ondergeschikt wordt aan de technologie. Speakup is een technische club, met een open cultuur en een laagdrempelige benadering richting onze klanten, partners en relaties. Je vind bij ons ook geen stropdassen, maar wel heel veel sneakers en jeans. Wij werken allemaal samen in 1 grote, open ruimte in ons industrieel ingerichte pand in Enschede. Niemand heeft een vaste plek, wat het mogelijk maakt om het contact tussen alle -tech en non-tech – collega’s actief en goed te houden. Ook hebben wij “het nieuwe werken” geadopteerd, waarmee alle collega’s in de gelegenheid zijn te werken waar zij dit willen. Hiernaast staan wij voor onze klanten en vinden wij het belangrijk om jouw uitdaging op te lossen. Voor jou gaan wij iedere dag weer met veel plezier aan de slag, zodat jij bereikbaar kunt zijn zoals jij wilt

Specialisatie en expertise

Wij ontwikkelen dagelijks met veel plezier innovatieve communicatieoplossingen en bieden een compleet pakket van diensten voor de zakelijke markt. Bovendien beschikt Speakup over eigen netwerken en een team vakinhoudelijke experts. Onze diensten integreren vaste en mobiele telefonie voor een controleerbare, schaalbare en meetbare bereikbaarheid en deze zijn te koppelen aan iedere kantoorautomatisering.

Speakup stelt haar diensten beschikbaar aan eindgebruikers via haar landelijk dekkende partner kanaal. Hierin zijn standaard telecommunicatieoplossingen onderdeel van ons aanbod, maar als technisch sterk onderlegd bedrijf beginnen onze ogen vooral te glinsteren als we jou mogen helpen bij het uitgaan van een telecommunicatie uitdaging waarvoor je eigenlijk niet direct een kant-en-klaar oplossing kunt vinden.

Overige informatie

Wij geloven in onszelf en in het uitdagen van onszelf en de gevestigde orde en we houden ervan net even anders te zijn. Wij snappen hiernaast als geen ander in hoe belangrijk bereikbaar zijn is in het dagelijkse leven en hoe zakelijk en privé steeds meer in elkaar overlopen. Daarom spreken wij van bereikbaarheid vs. beschikbaarheid in onze oplossingen, want de telecommunicatie van vandaag moet jou helpen in plaats van dat deze je stress oplevert.

Wij waren in 2003 een van de eerste partijen die startte met VoIP. Anno 2016 zijn wij de eerste partij die gelooft en werkt naar bereikbaarheid vs. beschikbaarheid en jouw#nuevenniet momenten. Het woord VoIP is eigenlijk inmiddels al achterhaald, omdat het hier niet langer een platte telefonieoplossing betreft. Ook online telecommunicatie heeft veel stappen gemaakt in de tussenliggende periode. Wij geloven dat in een wereld waar je 24/7 bereikbaar kunt zijn – vanzelfsprekend ook bij ons – je baas moet zijn en blijven over je beschikbaarheid. Handig, op 1 toestel, waar alle telefoonnummers samenkomen, waar je ook bent en op ieder tijdstip.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten