Speedclicks

Internetmarketing
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-04-2011
Opdrachten
1
Laatste opdracht
14-04-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Speedclicks bestaat 11 maanden en telt momenteel al 229 klanten.

En waarom?

Ons motto is: “Het leveren van kwaliteit kost geld.Het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen.

Het voordeel van Google Adwords is dat u als MKB'er binnen 30 minuten bovenaan staat op de eerste pagina van Google met zoekwoorden naar keuze!

Toch zijn er nog niet veel MKB´ers die gebruik maken van deze geweldige dienst meestal hebben ze er te weinig verstand van of ze denken dat het te duur is.

Hier spelen wij op in door transparant campagnes te verzorgen en advies te geven over de website. Wij hebben verstand van Google en u in uw dienst zo kunnen wij elkaar helpen en een vruchtbare relatie creëren!

De campagnes worden op maat gemaakt aangezien het aan de website ligt welke campagnes er aan te raden zijn. Adverteren op internet is op dit moment de beste manier om te adverteren omdat het effect precies te meten is!

U als MKB'er kunt precies uw doelgroep kiezen aangezien 91% van de internet gebruikers zoekt via Google is logischerwijs adverteren op Google het meest rendabel.

Tevens verzorgen wij nu ook SEO opdrachten vraag naar de voorwaarden!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten