Spilberg

Spilberg

IT Development Recruiters
Gustav Mahlerplein 76
1082MA Amsterdam (NH)
0202402248
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-01-2015
Opdrachten
358
Laatste opdracht
27-10-2016
Beoordelingen
4
Gecontroleerd
Ja

Welkom bij Spilberg

Spilberg doet het anders. Of je nou als freelancer of als vaste kracht aan de slag wilt... je persoonlijke Spilberg sidekick matcht jou op basis van je ambitie en persoonlijkheid met een tof bedrijf. Je gespecialiseerde consultant assisteert je tijdens je gehele IT dev career, want heb je als development hero niet veel meer aan een sidekick dan aan een doorsnee recruiter?

Bij Spilberg richt iedere sidekick zich op slechts één regio en focust jouw persoonlijke sidekick zich enkel op de freelanec markt. Binnen die regio hebben deze gespecialiseerde consultants een optimale focus op bijvoorbeeld Java, .NET, embedded software, frontend of mobile.

Door middel van informatievoorziening, kennisdeling en het creëren van interactie willen we in contact staan met jou als development hero. We schrijven en delen blogs, organiseren meetups over technische topics, beschikken over een hbo- of wo-diploma, leggen IT-gerelateerde examens af, volgen specifieke development-trainingen, staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en we waarderen je feedback. We staan voor: kennis, innovatie en kwaliteit.

Omdat Spilberg de nichemarkt door en door kent, weten we wat er speelt in de markt. Bovendien hebben we jouw behoeften samen al in kaart gebracht en kunnen we goed inschatten wat jij op dit moment nodig hebt in je carrière. We plaatsen je niet binnen een week, maar we willen je eerst écht leren kennen, zodat we je de juiste begeleiding kunnen bieden bij een weloverwogen carrièrestap. Eerst een kop koffie dus.

Dat je het zonder ons kunt, weten we. Wij zijn er om je net een stap verder te brengen. Zo ben jij de development hero en zijn wij jouw sidekick.

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten