Spinningweb

Spinningweb

Webdesign intermediair
Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-08-2006
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Spinningweb is een creatief intermediair. Kwalitatief toonaangevend en geen negen tot vijf mentaliteit. U bent onze klant en wij zijn uw klant. Een zeer grote betrokkenheid en interesse voor het werkgebied.
Dit gecombineerd met de missie om de beste te zijn. Wij weten dat woorden geen inhoud dragen als ze nergens op gebaseerd zijn, daarom nodigen wij u uit om de website te doorlopen en de keuze makkelijk te maken. Onze persoonlijke kennismaking zal dan ook voornamelijk een gesprek zijn over wanneer de opdracht klaar moet zijn, overtuigd van ons kunnen bent u dan al.

Door de grote hoeveelheid opdrachten en vereiste diversiteit aan creatief inzicht werken wij ook met freelancers. Wij maken een perfecte link tussen de eisen van de opdracht en persoonlijk aanwezig inzicht, talent en gevoel voor de te bouwen website of andere creatieve uitdaging in de lijn hiervan.

Geïnteresseerd om in deze uitdagende omgeving het beste uit jezelf te halen? Stuur een mail met je persoonlijke kunsten en wij nemen contact met je op. Vermeld ook wat je eventueel niet goed beheerst of waar je interesses liggen op het creatieve vlak. meldjaan@spinningweb.nl of www.spinningweb.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten