People in Science

Recruitment
Abcoude (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-01-2009
Opdrachten
6
Laatste opdracht
05-04-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

People in Science is een recruitmentbureau voor professionals in de branches chemie, biotechnologie, life science, farma, milieu, en food.

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke en heldere aanpak. U heeft een eigen contactpersoon, die alles voor u regelt. Door ruime ervaring in de science-branche, gecombineerd met uitgebreide ervaring met recruitment, kunt er vanuit gaan dat uw contactpersoon weet waar uw specifieke behoefte ligt. Wij bemiddelen professionals op de niveau’s: PhD, MSc, BSc, maar ook MBO opgeleide kandidaten met ruime werkervaring. Wij hebben daarnaast een trackrecord in het bemiddelen van hogere- en middelmanagement posities.

Corebusiness is werving, selectie en interim oplossingen voor de branches farma, chemie, biotech, life science, food en milieu. Wij bemiddelen Academici, wel- en niet gepromoveerd, HBO-opgeleide kandidaten en MBO++ kandidaten met ervaring.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten