SportAdvisie

Sportmanagement en -Adviesbureau
Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-03-2011
Opdrachten
1
Laatste opdracht
15-03-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 33 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2509 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

SportAdvisie is een sportorganisatie- en adviesbureau dat zich beweegt binnen het gebied sport, beleid en onderwijs. SportAdvisie onderscheidt zich door voornamelijk te richten op sportprojecten en de lokale setting. De sport verschaft een goede basis waarbinnen gewerkt kan worden. Door juist deze basis, het lokale aspect, te versterken is het mogelijk om van daaruit te verbreden danwel te verdiepen. Aan de hand van deze visie benadert SportAdvisie verschillende sportprojecten op alle niveaus.

SportAdvisie kan de juiste kennis, ervaring en middelen leveren voor het adviseren van het te voeren sportbeleid binnen gemeenten en provincies, het organiseren en uitvoeren van sportevenementen en meer… Voor SportAdvisie is samenwerking het devies. De relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer is een essentieel onderdeel om te komen tot baanbrekende ideeën en succesvolle projecten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten