Staan Finance & Consultancy

Interim financebureau
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-12-2009
Opdrachten
12
Laatste opdracht
17-11-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Staan Finance & Consultancy is een Interim Finance-bureau dat tijdelijke ondersteuning biedt op het gebied van Financieel management, Control, Rapportage en Accounting. Bovendien verzorgen we op exclusieve basis ook permanente oplossingen.

Onze basisfilosofie is dat tijdelijke ondersteuning van een kwalitatief hoog kaliber moet zijn, met een klantgerichte aanpak. De markt heeft duidelijk behoefte aan een hoger niveau dienstverlening dan gebruikelijk is. Met onze jarenlange ervaring in Interim Finance kunnen wij die ondersteuning bieden.

Bij een professioneel interim-bureau als Staan Finance & Consultancy worden hoge eisen gesteld aan de consultant. Staan-consultants en -managers onderscheiden zich van andere dienstverleners door − naast een diepe vakinhoudelijke kennis en vaardigheden − te beschikken over sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden. Van een Staan-consultant mag u een hoge mate van flexibiliteit en servicegerichtheid verwachten.

Kortom, een Staan consultant staat garant voor een uitstekend resultaat, waarbij het uiteindelijke doel is dat klanten onze ambassadeurs worden!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten