Staan Finance & Consultancy

Intrim financials
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-08-2011
Opdrachten
2
Laatste opdracht
09-09-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Over Staan

De oprichters van Staan komen uit de financiële discipline en hebben jarenlange ervaring in grote en middelgrote organisaties opgedaan. Sinds 2007 zijn we gegroeid van 3 naar meer dan 25 medewerkers. Dit succes sterkt ons in de opvatting dat een gedegen inzicht in de wensen van kandidaat en opdrachtgever een basisvoorwaarde is voor een goede match. Een goede begeleiding tijdens de opdracht is de basis voor een succesvolle en duurzame relatie.

Interim dienstverlening
Mensen die er direct Staan: dat is waar interim dienstverlening om draait. Voor hoogopgeleide, betrokken en daadkrachtige financiële professionals die passen bij uw organisatie, bent u bij Staan Finance & Consultancy aan het juiste adres.

Als interim finance bureau leveren wij aan gerenommeerde organisaties tijdelijke ondersteuning door hbo+ en wo+ financials. De continuïteit moet immers gewaarborgd blijven, ook bij ziekte of zwangerschapsverlof, tijdens projecten en bij fusies of reorganisaties. Juist aan interim medewerkers worden hoge eisen gesteld, omdat ze vaak in een hectische omgeving instappen. Deze eisen gelden niet alleen qua vakkennis, maar ook wat betreft persoonlijke vaardigheden.

Met consultants van Staan wordt uw financiële afdeling direct sterker. Natuurlijk omdat onze mensen goed zijn, maar ook omdat wij persoonlijk contact, inhoudelijke kennis en oprechte betrokkenheid beschouwen als cruciale onderdelen van het selectieproces. Bovendien plaatsen wij dankzij onze flexibele, klantgerichte benadering meestal al na een of twee gesprekken de geschikte consultant.

Specialisatie en expertise

Intrim
Finance
Banking
Business
Detachering
Flexibiliteit
Kennis


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten