Perfect Potentials

Detachering & Werving en Selectie
Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-06-2011
Opdrachten
119
Laatste opdracht
10-11-2015
Beoordelingen
2
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Perfect Potentials, de naam zegt het al!

Flexibele en betrouwbare partner in uw wervingsstrategieën, maar wel met een transparant karakter! Geen markt zo wispelturig als de arbeidsmarkt. Met voortdurend verschuivende verhoudingen in aanbod en vraag, is het voor zowel werkgevers als werkzoekenden doorgaans moeilijk om de juiste beslissingen voor de toekomst te nemen.

Professionele begeleiding is daarom een veelgebruikt instrument om werkgevers en werkzoekenden aan elkaar te koppelen. In de praktijk blijkt echter maar al te vaak dat zo'n match niet altijd aan de wensen van beide partijen voldoet. Niet zelden ligt een gebrek aan betrokken, persoonlijke begeleiding hieraan ten grondslag...

"Transparant, persoonlijk en helder over alles!"

Wij stellen ons graag aan u voor als de nieuwe, vernieuwende oplossing voor deze uitdaging.Perfect Potentials heeft PASSIE voor mensen! En aangezien je een groot deel van je leven aan het werken bent, kun je maar beter de beste baan hebben!

In een snel ontwikkelende omgeving is het van belang om, én kennis van de markt te hebben én de flexibiliteit te hebben om in te spelen op deze dynamische omgeving. Wij koppelen de kracht van een groot netwerk aan de voordelen van de kleinschaligheid van Perfect Potentials. Dat is onze perfect match!


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten