Perfect Potentials

Detachering, Werving-en selectie, Comsultancy
2583EN Den Haag (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
04-03-2016
Opdrachten
2
Laatste opdracht
05-07-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Flexibele en betrouwbare partner in uw wervingsstrategieën, maar wel met een transparant karakter! Geen markt zo wispelturig als de arbeidsmarkt. Met voortdurend verschuivende verhoudingen in aanbod en vraag, is het voor zowel werkgevers als werkzoekenden doorgaans moeilijk om de juiste beslissingen voor de toekomst te nemen.

Professionele begeleiding is daarom een veelgebruikt instrument om werkgevers en werkzoekenden aan elkaar te koppelen. In de praktijk blijkt echter maar al te vaak dat zo'n match niet altijd aan de wensen van beide partijen voldoet. Niet zelden ligt een gebrek aan betrokken, persoonlijke begeleiding hieraan ten grondslag.

"Transparant, persoonlijk en helder over alles!"
Professionele begeleiding kan alleen slagen als je goed laat weten wat je wilt als kandidaat, je doelen op langere termijn en duidelijk hebt wat de kaders zijn waarin je wilt bewegen. Als opdrachtgever geldt natuurlijk hetzelfde. Hoe beter gekeken kan worden naar bedrijfscultuur, ontwikkelingen intern en ook de markt waarin u opereert, zorgen voor een groot succes, namelijk de perfecte match! Uiteindelijk is het ook het netwerk, de online kanalen, social media die Perfect Potentials inzet om voor u de juiste resources te vinden en te koppelen aan uw organisatie.

Open prijsbeleid, kwaliteit in werving en selectie - detachering - detavast - interim-oplossingen en kandidaten

Perfect Potentials biedt een andere aanpak bij het vinden van de juiste match tussen werkzoekende en werkgever. Dat verschil zit ’m in onze filosofie. Wij werken namelijk met de kandidaat als uitgangspunt en we kijken daarom verder dan je c.v. alleen. We richten ons op je ambities, je competenties en natuurlijk hebben we ook oog voor wat je niet wilt. Heb je behoefte aan intensieve begeleiding of zie je ons liever als coach op afstand? Wij bieden jou de aanpak waar jij het best bij rendeert.

Ons uitgangspunt bij het vinden van jouw nieuwe baan is niet snelheid, maar kwaliteit. We kijken verder dan alleen jouw c.v. aan de ene kant, en de vacature aan de andere kant. Minstens zo belangrijk voor een ideale match is de klik tussen jouw persoonlijkheid en de bedrijfscultuur, waarmee je dagelijks te maken krijgt.

Specialisatie en expertise

Perfect Potentials biedt een andere aanpak bij het vinden van de juiste match tussen werkzoekende en werkgever. Dat verschil zit m in onze filosofie. Wij werken namelijk met de werkzoekende als uitgangspunt en we kijken daarom verder dan het c.v. van de kandidaat alleen.

Wat betekent dit voor u als werkgever? Omdat wij deze aanpak hanteren en de ambities en competenties van de kandidaat als uitgangspunt nemen, kunt u erop rekenen dat wij u alleen in contact brengen met geschikte kandidaten. Door deze manier van werken, is de kans op een snelle juiste match het grootst. Dat levert u als werkgever niet alleen de ideale werknemer op, maar ook tijdwinst!

Dat wij werken vanuit het perspectief van de kandidaat, wil natuurlijk niet zeggen dat wij geen oog hebben voor de situatie waarin u als werkgever zich bevindt. De toegevoegde waarde voor u, zit ,m in de op maat gesneden dienstverlening. U kunt bij ons zelf kiezen welk type dienstverband u wilt aangaan. U kunt onder andere denken aan werving & selectie, detachering of interim-constructies. Vertel ons uw wensen en wij denken met u mee.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten