Staffing Experts BV

Staffing Experts BV

we're staffing experts
Keizersgracht 125-127
1015CJ AMSTERDAM ()
0203330720
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-02-2016
Opdrachten
56
Laatste opdracht
30-09-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Staffing Experts gelooft in no-nonsense IT recruitment. We combineren ervaring en een breed netwerk met de ambities en mentaliteit van een startup. Snelheid, professionaliteit en eigenzinnigheid zijn kernbegrippen voor Staffing Experts. Met een gevarieerde klantenkring en als preferred partner van meer dan tien integrators hebben we altijd uitdagende, uiteenlopende opdrachten. Opdrachten waar je energie van krijgt.

Wij ontzorgen klanten én kandidaten met een proactieve houding, een uitstekende backoffice en heldere voorwaarden. Zo bieden we onze kandidaten bijvoorbeeld de mogelijkheid om uitbetaald te krijgen wanneer zij dat willen. Zelfs binnen 24 uur!

Elke vrijdagmiddag is er de “SE Netwerkborrel”. Op ons kantoor aan de Amsterdamse Keizersgracht ontmoeten we onze kandidaten, klanten, relaties en collega’s in een ongedwongen sfeer om op informele wijze de week door te spreken en te netwerken. Want voor Staffing Experts geldt: “Success is nothing without someone to share it with”

Lees meer Lees minder

Geplaatste opdrachten

1 2 3 4 5 ...

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten