Staff Support

Softwareleverancier voor human resource management
Berkel en Rodenrijs (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-04-2010
Opdrachten
4
Laatste opdracht
30-06-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

STAFF is dé praktische en flexibele online oplossing voor alles op het gebied van communicatie en informatie op het personele vlak.
Doordat STAFF ontwikkeld is op een bijzonder veelzijdige basis is STAFF voor iedere denkbare klant volledig naar eigen wens in te richten en toe te passen.

Kenmerkend voor deze flexibiliteit is dat iedere gebruiker er weer andere mogelijkheden in ziet

  • Voor de salarisadministrateur vormt het een praktisch en functioneel voorportaal voor alle salarismutaties van zijn klanten;

  • Voor de werkgever biedt het de mogelijkheid om tijd te besparen en om GRIP op de informatiestroom binnen het bedrijf te krijgen;

  • De HR dienstverlener zal vooral waardering hebben voor het feit dat STAFF de mogelijkheid biedt om de relatie met zijn klanten van reactief naar proactief om te zetten, en structuur te geven aan de instrumenten;

  • De personeelsadministratieve kracht heeft met STAFF de basis voor zijn volledige dienstverlening in handen.

Dit is dan ook de reden dat u binnen deze website regelmatig gevraagd wordt om aan te geven welke functie u vervult, of vanuit welke rol u de informatie wilt raadplegen.
Doordat STAFF gemaakt is op een veelzijdige basis hoeft er geen maatwerk te worden uitgevoerd bij het installeren van het systeem, maar is er vooral sprake van inrichting. De gebruikers van STAFF kunnen in grote mate zelf bepalen hoe het eruitziet, en wat ze met het systeem kunnen. Functionaliteit die wel aanwezig is maar niet wordt gebruikt kan eenvoudig uitgeschakeld worden.
Onderdeel van STAFF is er een zeer uitgebreid rechten- en rollenmodel dat de beheerder in staat stelt om per persoon of per type gebruiker functionaliteiten te tonen of weg te laten. Hierdoor is het eenvoudig te bepalen welke werknemers specifieke informatie mogen zien, aanpassen, toevoegen of verwijderen, en kunnen alle systeemonderdelen geheel worden ingericht naar de wensen van de gebruiker.
Doordat gebruikers alleen die informatie tot hun beschikking krijgen die voor hen bestemd is wordt het gebruik van STAFF als zeer gebruiksvriendelijk ervaren en is de implementatietijd erg kort!
Door het gebruik van secure internet is het gebruik van STAFF veilig.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten