StarApple BV

StarApple BV

Develop your career
Fluitschiplaan 179
2496XW Den Haag (ZH)
0883218100
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-09-2008
Opdrachten
226
Laatste opdracht
27-10-2016
Beoordelingen
4
Gecontroleerd
Ja

Welkom bij jezelf

Een brug slaan tussen aanbod van en vraag naar uiterst specifieke IT-specialisten. Dat is StarApple in één zin. We koppelen IT-specialisten die op zoek zijn naar een nieuwe of volgende uitdaging binnen ambitieuze bedrijven. Dat doen we sinds 2008 en inmiddels hebben we ons ijzersterk op de kaart gezet binnen de Nederlandse IT-markt.

We werken vanuit een mooie plek in Den Haag met een bevlogen team van servicegerichte recruitment consultants die elk een eigen expertiseveld en regio hebben. Van daaruit begeleiden we kandidaten in het traject richting een nieuwe uitdaging. Dat deden we eerst alleen op het gebied van development, maar al gauw werden we zeer veel benaderd door onze klanten om ze ook te voorzien van specialisten uit andere IT-gerelateerde vakgebieden. Daar hebben wij onze focus op gelegd en wisten we adequaat te handelen tussen freelancers en onze bestaande en nieuwe klanten. Inmiddels hebben we al meer dan 1500 specialisten succesvol kunnen verbinden aan uiteenlopende organisaties. En we zijn nog lang niet klaar.

De enige recruitment partij in nederland met een eigen IT- team

Het uitvoerige selectieproces van StarApple is niet de reden wat ons anders maakt dan de concurrentie. De combinatie van nevenactiviteiten is dat wel. Want doordat we al een geruime tijd IT-kennis in huis hebben gehaald, weten we ook de markt béter te begrijpen dan de meesten dat doen. Zo blijven we uniek in onze werkwijze voor de freelancer en de klant.

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten