StartReady B.V.

Unified Communications - Microsoft Lync Partner
Groningen (GR)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-04-2014
Opdrachten
1
Laatste opdracht
07-04-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 21 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

StartReady bouwt Unified Communications (UC) oplossingen op de ‘tried and trusted’ software van Microsoft Lync. We verzorgen efficiënte interactie via spraak, beeld en chat, in één tool. Deze oplossingen variëren van cloud oplossingen voor mkb-ondernemingen tot on-premise en virtual oplossingen voor Enterprises. We werken op internationale basis met gerenommeerde partners als BT, KPN, Dell en Tele2 en zijn gecertificeerd Microsoft Gold Partner en Premier Support Partner voor Lync.

Wanneer je bij StartReady werkt, maak je deel uit van dé nummer 1 in Europa op het gebied van Microsoft Lync-implementaties. Wij zijn een professionele organisatie, waar mensen hard en met plezier werken. StartReady is geen ‘urenbedrijf’, wij implementeren en beheren ‘UC oplossingen’. Je staat aan de wieg van de Research & Development van Unified Communications oplossingen. Er wordt dus naar je geluisterd, want ook joúw stem doet ertoe. Onze organisatie heeft zich in een paar jaar tijd op de internationale UC-kaart gezet en groeit snel. Om die reden zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s, die ons team vanuit ons kantoor in Groningen komen versterken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten