Stedoc Technical Communication

Technische Communicatie
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-01-2013
Opdrachten
5
Laatste opdracht
21-04-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Stedoc Technical Communication is een service- en adviesbureau voor Technische Communicatie gespecialiseerd in Technische Documentatie, Technische Illustraties en Technische Vertalingen. Wij kunnen u ondersteunen bij het beschrijven, visualiseren of vertalen van uw product of bedrijfsproces.

Specialisatie en expertise

Technische Communicatie
Technical Communication
Engels
Nederlands
Word
Excel
Author-it
AuthorIt
FrameMaker
CMS
Content Management Systeem
Structured writing
Simplified English
Topic based writing
CE
CE Markering
Risicoanalyse
Technical writing
Technisch schrijven
Technisch schrijver
Engineering
Vertaling
Technisch dossier Advies
Software documentation
software documentatie
Documentatie
Handleidingen
Technische illustraties
Online Help
Madcap Flare

Overige informatie

Fabrikanten zijn vanuit verschillende normen en richtlijnen, zoals de Machinerichtlijn (CE), verplicht de gebruiker te informeren over het veilig gebruiken en onderhouden van het product. Het gaat hierbij met name om het doel, de werking, veiligheidsvoorschriften en specificaties. Deze informatie kan aan de eindgebruiker worden voorzien door middel van:

-Gebruikershandleidingen
-Onderhoudshandleidingen
-Montagehandleidingen
-Quick Reference Guides
-Datasheets
-Procedures
-Instructiekaarten
-Online Help

Door deze documentatie effectief en vanuit het oogpunt van de eindgebruiker te produceren wordt de kwaliteit en de leesbaarheid verhoogd en daardoor ook de veiligheid van het product.

Een effectieve en goed ingerichte handleiding biedt niet alleen voordelen voor de eindgebruiker, maar ook voor de fabrikant. Zo zal een gestructureerd en leesbaar document een professionele uitstraling geven en daardoor een positief effect op het imago van de fabrikant hebben en de vraag naar ondersteuning of assistentie verminderen. Door de inhoud begrijpelijk, beknopt, correct en consistent te produceren kunnen vertaalkosten worden gereduceerd.

Stedoc Technical Communication is specialist in het ontwerpen, produceren en beheren van Technische Documentatie en heeft ervaring met diverse marktsegmenten.

In het geval van Engelstalige documentatie wordt er zoveel mogelijk gebruik van Simplified Technical English. STE maakt gebruik van een beperkt aantal woorden en grammatica regels om teksten makkelijker en begrijpbaar te maken en dubbelzinnigheid te voorkomen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten