Landelijk Steunpunt Hoofdluis

preventie en bestrijding van hoofdluis op school en thuis
Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-06-2009
Opdrachten
5
Laatste opdracht
20-11-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Over Hoofdluis
Heb jij al te maken gehad met hoofdluis? Waarschijnlijk wel! Jaarlijks worden ruim 160.000 basisschool kinderen besmet! Geen ramp, maar wel vervelend.
Er is nu een club die er structureel iets aan gaat doen: Het Landelijk Steunpunt Hoofdluis!

Over Landelijk Steunpunt Hoofdluis
Wij zijn een groep ondernemende ouders die een vereniging hebben opgericht. We zijn ervan overtuigd dat we met een landelijke, professionele, doordachte aanpak het hoofdluis probleem kunnen oplossen. We doen dit uiteraard in nauw overleg met we met de instanties RIVM en GGD en met vooraanstaande wetenschappers.

Ons doel is om de huidige 10% besmettingen in 5 jaar terug te brengen naar 1%. We gaan dit bereiken door preventieve voorlichting, wetenschappelijk onderzoek en de invoering van een nieuwe, betere luizen aanpak voor alle basisscholen in Nederland.

Het Landelijk Steunpunt hoofdluis is dus een vereniging, we zijn nog maar net opgericht. De activiteiten zullen worden betaald door onze leden. We dus hard op zoek naar leden, en ook naar subsidies.

Meewerken aan Landelijk Steunpunt Hoofdluis
Wij zijn allen free lance professionals. Wij geloven in de doelstelling. We rekenen de vereniging 80% van ons commercieel uurtarief aan. We werken met zijn allen hard aan voldoende budget om onze kosten te dekken. Als dat niet lukt, wordt ons werk niet betaald. Maar het gaat ons lukken! Zeker weten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten