Steviger Webmedia

Steviger Webmedia

Grafisch/ functioneel ontwerp en bouw van websites, ecommerce oplossingen.
2321KA Leiden (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-07-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
30-07-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Steviger Webmedia! is een bureau dat 12 jaar geleden is opgericht. Wij onderscheiden ons graag door ons vooral op te stellen als gesprekspartner en ontwikkelen oplossingen waar u ook echt iets aan heeft. Wij zijn partners in een uitgebreid netwerk van specialisten op allerlei gebied, die onderling hun expertise uitwisselen om grotere projecten te kunnen realiseren. Op deze manier kunnen wij ons flexibel opstellen en zorg dragen voor het best mogelijke resultaat.

Wij vinden het belangrijk dat een website sowieso technisch goed in elkaar zit (da's logisch), maar dat hij ook prettig moet zijn om naar te kijken. Kort gezegd: het design moet aansluiten op wat de applicatie moet doen en andersom.

Onze opdrachtgevers komen zowel uit de private sector als de overheid. Zo doen wij, of hebben wij projecten gedaan voor oa: De gemeente Haarlem, Gemeente Delft, Stedelijk Gymnasium Leiden, Halfords, Liander, De Zorgfabriek , XLCONCEPT, Woningcorporatie Portaal, Dokwerk Communicatie en Hogeschool INHOLLAND.

Specialisatie en expertise

Functioneel ontwerp
Technisch ontwerp
Websitebouw
Huisstijlen
Nieuwsbrief applicaties
Online survey`s
PHP
CMS
Wordpress
Prestashop Ecommerce


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten