Stratic

Interim Management, Project Management en consultancy
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-10-2007
Opdrachten
36
Laatste opdracht
15-09-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wat doet Stratic?
Stratic specialiseert zich in interim-management, projectmanagement en consultancy voor de overheid en de zorgsector. De vakgebieden waar we ons met name op richten zijn ICT, Finance, P&O en Facilitair. Kenmerkend voor Stratic is onze directe en pragmatische aanpak. Doen staat centraal in onze dienstverlening, waarbij heldere afspraken en onze transparante werkwijze bijdragen aan de succesvolle afronding van elke opdracht.

Voor wie doet Stratic dat?
Stratic is primair actief in de overheid en zorgsector. Tot onze opdrachtgevers behoren gemeentes, provincies, ministeries, ziekenhuizen, zorgorganisaties en welzijnsinstellingen. Stratic is de professionele schakel tussen opdrachtgever en de Interim Professional.

Met wie doet Stratic dat?
Stratic werkt graag samen met ‘doeners’, Interim Professionals die, net als wij, enthousiast aan de slag gaan en daarbij vooral praktisch ingesteld zijn. De Interim Professional is ervaren in het denken in oplossingen, werken met deadlines en streeft er altijd naar een blijvend resultaat in de organisatie achter te laten. Vaak zijn het opdrachten die te maken hebben met de bedrijfsvoering bij onze opdrachtgevers.

Stratic werkt met Interim Professionals vanaf HBO niveau. De interim-management opdrachten zijn divers van aard. Bijvoorbeeld; directeur, afdelingsmanager, medewerker van een afdeling. Bij projectmanagement staan we onze opdrachtgevers bij door de inzet van Interim Professionals als projectmanager en of projectmedewerker.

Stratic

Kantoorpand de Schinkel
Rijnsburgstraat 9 - 11
1059AT Amsterdam

T

020 - 6155135

F

020 - 6151630

@: info@stratic.nl
www.stratic.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten