Studiekring

Huiswerkbegeleiding en bijles
Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-09-2011
Opdrachten
1
Laatste opdracht
30-09-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Met studiebegeleiding in 42 steden en in de vorm van online begeleiding mag Studiekring zich marktleider van Nederland noemen. Dat is niet voor niets: onze motiverende en leerlinggerichte aanpak boekt resultaat. Omdat elke leerling anders is, maakt Studiekring altijd een persoonlijk plan van aanpak en bieden wij zowel begeleiding als contact op maat. Onze enthousiaste en getrainde docenten motiveren en begeleiden de leerlingen in het aanbrengen van structuur en regelmaat in het huiswerk, het wegwerken van achterstanden en het leren van praktische studievaardigheden.

De methode van Studiekring is ontwikkeld op basis van onderzoek - in samenwerking met universiteiten en scholen - en jarenlange ervaring uit de praktijk van studiebegeleiding. Onze professionele begeleiding helpt leerlingen van de middelbare school (vwo, havo en vmbo) en de basisschool (groep 7 en 8) weer grip te krijgen op het schoolwerk. Met huiswerkbegeleiding of bijles gaan zowel de cijfers als het leerplezier en zelfvertrouwen omhoog! Meld uw kind direct aan voor studiebegeleiding van Studiekring of doe de dienstentest en ontdek welk type begeleiding bij uw kind past.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten