Succes Instituut

Succes Instituut

Huiswerkbegeleiding, bijles en training
5211LE 's-Hertogenbosch (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
22-06-2015
Opdrachten
12
Laatste opdracht
06-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Het Succes Instituut ondersteunt het onderwijs bij de individuele talentontwikkeling van kinderen door hen trainingen, bijles, cursussen en begeleiding aan te bieden. Altijd als aanvulling op het huidige onderwijs, na schooltijd voor alle leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs.

Specialisatie en expertise

Ieder kind leert op zijn/haar eigen manier. In combinatie met de talenten van het kind zijn er vakken die hen eenvoudig afgaan en vakken die hen meer energie kosten. Wanneer een talent bij een bepaald vak niet wordt aangesproken, kan het voorkomen dat de kennis van dit vak achterblijft. De docenten van het Succes Instituut gaan altijd op zoek naar het specifieke talent van het kind. Elk kind krijgt een persoonlijke benadering. Zowel in een één-op-één situatie als in groepsverband.

In de kleine groepen bij het Succes Instituut kijken we echt naar de individuele manier van leren van het kind.

In gesprek met ouders, kind en school komen we tot de juiste begeleiding. Als ouder word je door onze docent in een persoonlijk gesprek op de hoogte gehouden van alle bevindingen en resultaten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten