Swaans Communicatie

Tekstschrijven en seo tekstschrijven
5042xc Tilburg (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
24-01-2006
Opdrachten
12
Laatste opdracht
28-04-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Swaans Communicatie is een klein communicatiebureau met drie medewerkers. We zijn gespecialiseerd in het schrijven van teksten (online en offline)en het vervullen van de regisseursrol in complete communicatieproducties.

Ons karakter is eenvoudig te omschrijven: we zijn creatief, praktisch ingesteld, betaalbaar en eerlijk. Onze teksten zijn speels en verfrissend, maar schieten desondanks nooit hun communicatieve doel voorbij. We zijn in het bezit van het SEO-certificaat. Dit geeft aan dat we over alle relevante kennis beschikken om teksten te schrijven die optimaal vindbaar zijn op het internet.

Onze opdrachtgevers lopen uiteen van retailmerken, webshops, organisaties in de non-profitsector tot banken, advocatenkantoren en allerlei organisaties in het midden- en kleinbedrijf. Ook nemen we vaak de rol van onderaannemer aan voor grote, toonaangevende reclame- en communicatiebureaus.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten