Swisslog

Hoofdaannemer voor logistieke installaties en gebouwen.
Culemborg (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-09-2008
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Swisslog is een internationaal opererende systeem integrator met general contracting capaciteiten voor logistieke projecten.

Wij begeleiden onze relaties van systeem ontwerp tot en met turn key realisatie. Wij zijn systeem- en oplossingsonafhankelijk. Dit wil zeggen dat wij op basis van de specifieke eisen en wensen van de klant een geïntegreerde oplossing ontwikkelen en realiseren. In het concept ontwikkeling traject presenteren wij verschillende alternatieven welke op basis van kwantitatieve en kwalitatieve aspecten met elkaar vergeleken worden. Wat betreft investeringsbeoordeling sluiten wij aan bij de criteria van de klant. Dit kan TCO (Total Cost of Ownership) of bijvoorbeeld IRR (Internal rate of return) zijn. Vaak zien wij dat oplossingen combinaties zijn van verschillende gemechaniseerde systemen of combinaties van gemechaniseerde en manuele oplossingen. Tevens realiseren wij volledig manuele oplossingen.

De toegevoegde waarde van Swisslog is de inbreng van logistieke kennis op basis van zeer veel, wereldwijde realisaties. Daarnaast beschikken wij in huis over alle software en controls producten voor de aansturing van een logistiek systeem, gemechaniseerd of deels gemechaniseerd en deels manueel. Binnen onze organisatie in de Benelux hebben wij alle disciplines in huis voor het ontwerp, de realisatie en nazorg van onze oplossingen. Door onze systeem- en oplossingsonafhankelijk opstelling hebben wij een relatief grote integratiekennis in huis. Nazorg is zeer belangrijk om geleverde systemen ook na ingebruikname door de klant optimaal te laten functioneren.

Swisslog is een global general contractor voor automatische & manuele logistieke systemen. Swisslog heeft de kennis en ervaring om uw operatie succesvol te automatiseren. Binnen de Swisslog Group is excellente software expertise aanwezig om perfect te integreren in uw specifieke IT omgeving. In samenwerking met de diverse grote equipment leveranciers bieden wij state of the art robot technologie aan om, eventueel, uw pickprocessen te automatiseren. Ten aanzien van de AS/RS opslag hebben wij ervaring met single deep, double deep en satelliet opslag met behulp van automatische kranen met een hoogte tot en met 40 meter.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten