Synergize BV

Synergize BV

Intermediair/Managed Service Provider in ICT dienstverlening
5627JM Eindhoven (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-12-2006
Opdrachten
50
Laatste opdracht
01-09-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten
  • KPN Consulting 235 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Synergie = Creatieve samenwerking

Synergize BV staat voor creatieve samenwerking in ICT dienstverlening.

Het vinden van een synergetische oplossing betekent het vinden van een oplossing die beter is dan één van beide partijen zich zou kunnen voorstellen. Een dergelijke oplossing kan slechts worden gevonden als beide partijen elkaar oprecht willen en kunnen begrijpen. Hiermee is Synergie geboren en kunnen breinen komen tot onvoorstelbare en onvoorspelbare oplossingen. Ook wel genoemd het derde alternatief.

Dit betekent in de praktijk dat we samen met u op zoek gaan naar de beste oplossing, die vaak buiten de gebaande wegen ligt. Bij het vinden van de oplossing maken we gebruik van een netwerk van partners, die zijn gespecialiseerd in een specifiek kennisgebied. Hiertoe behoren ondermeer 2PS, Axians, Desyde, Level-Up. Zie hiervoor ook onze pagina met Partners.

Wij bieden u snelheid en gemak bij het vinden naar de gewenste oplossing. U krijgt de juiste partijen snel aan tafel, zonder dat u zich druk hoeft te maken om offertes, interviews, selectie van partijen, doorlezen van stapel CV's etc.

Wij zijn aldus een virtuele organisatie, die gebruikmaakt van een uitgebreid netwerk van vaste (IT)leveranciers, freelancers en andere serviceproviders. Wij fungeren hierbij als intermediair (broker) en zorgen ervoor dat de gekozen oplossing SMART (Specifiek, Meetbaar, Aantrekkelijk, Realistisch en Tijdgebonden) wordt aangeboden én de uitvoering gedurende het hele SMART proces wordt begeleid door Synergize.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten