Synetec

Technisch Projectbureau
Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-04-2010
Opdrachten
2
Laatste opdracht
16-04-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Voor het bedrijfsleven, de overheid en instellingen levert Synetec, zowel individuele specialisten als complete (project)teams. Daarbij heeft Synetec outsourcingovereenkomsten en samenwerkingsverbanden binnen aanbestedingen en individuele projecten met haar opdrachtgevers. Met technisch specialisten op MTS, HTS en TU-niveau is Synetec actief vanaf de initiatie tot en met de realisatie van projecten.

Synetec is actief in de vakgebieden Bouwkunde, Civiele Techniek, Milieukunde, Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek. Binnen deze vakgebieden zijn wij actief in diverse disciplines. Synetec werkt vanuit een kantorennetwerk van drie vestigingen waardoor wij altijd dicht bij onze opdrachtgevers en collega's gevestigd zijn.

Synetec is core business van Conclusion.

Als werkgever staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Het is ook niet voor niets dat Synetec sinds 2004 ISO 9001-9002 gecertificeerd is. Door onze permanente zorg voor goede arbeidsomstandigheden van onze medewerkers zijn wij sinds 2007 ook VCU gecertificeerd.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten