Synetec BV

Consultancy
Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-07-2010
Opdrachten
24
Laatste opdracht
13-04-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Synetec staat voor Synergie en Techniek. Als landelijk opererend technisch projectbureau met regionale dekking streven wij naar innovatieve vormen van samenwerking. Als partner in kennis- en capaciteitsvraagstukken werken wij middels een tijdelijke inspanning aan een blijvende bijdrage aan project- of bedrijfsresultaat. Wij streven naar langdurige samenwerking met zowel (gedelegeerd)opdrachtgevers, de overheid als voor verschillende projectentiteiten. Synetec biedt hoog opgeleiden professionals een uitdagende werkomgeving met volop carrière perspectief en steeds wisselende complexe opdrachten. Passend binnen onze filosofie werken we gezamenlijk aan en met onze professionals aan langdurige relaties waarin werkgeverschap en partnership centraal staan.

Synetec is core business van Conclusion, more than one.
Conclusion is uniek; wij onderscheiden ons met 30 gespecialiseerde werkmaatschappijen in people business, die flexibel inspelen op de vraag van de markt.

Expertisegebieden
Synetec vormt de schakel tussen ontwikkelen en tot uitvoering brengen van complexe vraagstukken in een tweetal specialismen. De expertisegebieden zijn te relateren aan enerzijds de energiemarkt en anderzijds de ruimtelijke ontwikkeling, infrastructuur en mobiliteit markt. Als partner leveren wij expertise op technisch projectmanagement, - beheersing (technisch als juridisch) en de inzet van engineering professionals. Professionals van Synetec hebben minimaal 5 jaar relevante werkervaring en beschikken over minimaal 3 jaar werkervaring in de branche.
Synetec ondersteund initiërende partijen in zowel de inhoudelijke als de procesmatige kant met als doel daadwerkelijk tot haalbare projecten te komen. Innovatief en integraal benadert Synetec de haalbaarheid van opgaven vanuit een organisatorische, economisch, juridisch en technisch perspectief. Binnen deze specialismen biedt Synetec een drietal soorten van dienstverlening aan

Professionals:Synetec zet haar medewerkers projectmatig in om tijdelijke kennis of capaciteit op te vangen. Dit kan doormiddel van de inzet van één Synetec medewerker tot het met het inrichten va totale projectteams.

Managed services:Synetec is, doormiddel van de inzet van totale projectteams, in staat om dan wel tegen een fixed price, dan wel tegen een fixed date deal, een totaal oplossing aan te bieden aan de klant.

Consultancy:Synetec is als organisatie in staat om op strategisch niveau, doormiddel van het inbrengen van deskundigheid, te adviseren of zelfs participeren in projecten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten