Syngo

Recruitment
Account type
Intermediair
Geregistreerd
05-01-2016
Opdrachten
2
Laatste opdracht
07-09-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Syngo helpt personen en organisaties te doen waar ze goed in zijn of goed in willen worden. Dit gebeurt met het besef van ‘wederzijdse afhankelijkheid’ als leidraad. Dus het besef elkaar nodig te hebben voor het verwezenlijken van de eigen ambities. Het profijt van de relatie ligt niet alleen in wat je eruit kunt krijgen, maar zeker ook in wat je deelt en wat je er van jezelf in kwijt kunt. Als blijkt dat de relatie genoeg oplevert, heb je er ook graag iets voor over om hem in stand te houden en te optimaliseren. Dit geldt zowel voor de organisatie als het individu. Door een pragmatische benadering van dit gegeven en de resultaatgerichte werkwijze, zorgt Syngo bij de samenwerking tussen organisaties en professionals voor het beste uit beiden.

Specialisatie en expertise

Syngo heeft een uitgebreid netwerk aan toonaangevende organisaties, waaronder mkb-bedrijven en multinationals, profit en non-profit bedrijven, productie en dienstverlening.
Zoek je uitdaging op het gebied van boekhouding of controlling? Functies variërend van grootboekadministrateur tot Finance Manager. Neem dan zeker contact met ons op.

Syngo biedt interessante carrièremogelijkheden voor elke financial, van de starter op HBO/WO niveau tot de ervaren manager.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten