SynTouch

SynTouch

Application Integration, Business Process Management and Digital Transformation
5612AJ Eindhoven (NB)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
15-07-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
15-07-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Always on Top

Effici├źnte processen vragen om integratie. Integratievraagstukken vragen om specialisten. Om specifieke ervaring, intensieve kennis en meedenkende consultants. Op het hoogste niveau, zonder de kleinste details uit het oog te verliezen. Dat is SynTouch. Always on top.

Onze organisatie kenmerkt zich door een pragmatische houding, een persoonlijke aanpak, korte lijnen en een sterk team van trotse specialisten met up-to-date kennis. Al sinds 2007 geven wij met succes actief en pro-actief antwoord op integratievraagstukken bij verschillende organisaties in diverse branches. Dit doen wij door businessprocessen te verbinden met slimme IT-oplossingen, gebaseerd op gevestigde platformen en methodieken zoals TIBCO, Oracle, SoftwareAG, WSO2 (Open Source), Pega en Analytics.

Specialisatie en expertise

Als integratiespecialist richten wij ons op een nichemarkt binnen de ICT. Dit doen we echter in de volste breedte. Wij bieden meerdere soorten oplossingen, op basis van verschillende technologie├źn en altijd in een vorm die past bij uw organisatie. Daarmee zijn we niet alleen uw ervaren integratiepartner, maar ook uw flexibele en onafhankelijke partner in business.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten