SYPO

Microfinanciering in Oeganda
s-Hertogenbosch (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
22-08-2010
Opdrachten
4
Laatste opdracht
16-02-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

SYPO biedt structurele hulp door in Afrika projecten met een zelfredzaam, ondernemend karakter te ondersteunen of op te zetten.

Wij denken dat ontwikkeling niet van bovenaf gepland kan worden, maar vanuit de samenleving moet ontstaan. Om te zorgen dat de projecten een lange termijn effect hebben, zetten we vooral in op commerciƫle initiatieven, die door hun eigen succes zullen blijven groeien.
Door mensen in Afrika in staat te stellen om dit soort projecten zelf op te zetten, voelen deze mensen zich verantwoordelijk voor het succes van hun eigen project, zodat ze er met enthousiasme en trots aan werken. Ontwikkeling valt niet vooraf te plannen en wat in ontwikkelde landen werkt, hoeft niet per definitie een goede aanpak te zijn in Afrika.

SYPO besteedt daarom extra veel aandacht aan de evaluatie van de projecten, om in praktijk te ondervinden welke methodes van hulp het beste werken. Door resultaatgestuurd te werken, blijven we continu onze aanpak verbeteren!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten