System Connect Staffing

System Connect Staffing

ICT dienstverlening (Support/Beheer/Infrastructuur/Software Ontwikkeling)
Zoetermeer (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
02-06-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
23-03-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

System Connect Staffing is dé specialist als het gaat om arbeidsbemiddeling. Wij bieden tijdelijke projectondersteuning aan in de vorm van detachering. Maar ook voor werving en selectieopdrachten of deta-vast constructies bent u bij System Connect Staffing aan het juiste adres.

Door onze jarenlange ervaring met arbeidsbemiddeling zijn wij onszelf er meer dan bewust van dat het niet alleen gaat om een CV met een vacature te matchen. Het gaat er om de cultuur goed te kennen van de opdrachtgever, te weten wat voor soort kandidaten er gezocht worden, aan welke (persoonlijke) eigenschappen de kandidaten moeten voldoen, etc.

Maar ook van de kandidaat moet goed in kaart gebracht worden waar zijn of haar sterke punten liggen, wat de wensen ten aanzien van de werkomgeving zijn, welke groeiplannen de kandidaat voor ogen heeft, etc. Een hoop wensen en eisen aan beide kanten waar goed naar gekeken moet worden, geen a-b-c-tje in ieder geval.

Vanuit onze jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling benaderen wij elke situatie als een opzichzelfstaand project en gaan nooit van standaard situaties uit. Elke omgeving heeft immers specifieke kenmerken en elke opdrachtgever en kandidaat is uniek!

System Connect Staffing - alleen het beste is goed genoeg!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten