Elio Tagliola

consultant en project manager
6661JT Elst (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-05-2010
Opdrachten
5
Laatste opdracht
08-11-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ik help bedrijven om klantdata die via de website, winkels, nieuwsbrieven, klachten etc worden opgeslagen om te zetten naar bruikbare en nuttige klantinformatie en -inzichten.

Ik train, adviseer en coach medewerkers zodat zij in korte tijd bestaande crm-activiteiten en campagnes eenvoudig en snel zelf kunnen verbeteren.

Voordeel is dat hierdoor in korte tijd zowel het kennisniveau als resultaten worden verbeterd en dat medewerkers sneller zelf nieuwe inzichten leren ontdekken.

Aanvullend bied ik tijdelijke ondersteuning bij het professionaliseren en ontwikkelen van crm-afdelingen, -activiteiten en -projecten. Ik heb vooral veel ervaring met het opstarten van CRM-projecten en programma`s.

Ik werk samen met een netwerk van freelance crm-specialisten waardoor ik in staat ben om zowel grote als kleine projecten kan ondersteunen.

Als voormalig CRM-manager binnen BelCompany, Wehkamp en diverse grote bedrijven weet ik wat CRM is hoe strategie moet worden omgezet naar succesvolle crm-activiteiten en -campagnes.

Specialisatie en expertise

crm
marketing
project
manager
klant
customer
roadmap


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten