TailorMade ICT BV

Gecertificeerd Blackbelt Lean Six Sigma, Veranderkundige
7325AM Apeldoorn (GL)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
07-07-2015
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2539 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Als gecertificeerd Blackbelt Lean Six Sigma consultant uitermate goed uitgerust om u te helpen met processen te analyseren en verbeteren. Gebleken prettige gesprekspartner op alle niveaus. Brengt betrokkenen in het proces op één lijn. Sterke drive om een goed resultaat te behalen en dus uw project te laten slagen. Zie verder Linkedin-profiel.

Tevens Verandermanager met een sterk HRM gevoel.

Specialisatie en expertise

Als verandermanager ondersteun ik managers die een verandering op hun afdeling willen of moeten doorvoeren. Het is een traject met veel valkuilen en forse risico's. Ik ben geen 'harde' verandermanager. Ik hou het doel wel goed voor ogen en ben sterk resultaatgericht. Ik kan en wil het hele traject ondersteunen, dus van het maken van een veranderplan tot en met de implementatie.
Een organisatie veranderen betekent dat mensen moeten veranderen. De 'zachte' kant blijkt dan heel 'hard' te zijn. Dat is lastig en risicovol. Als manager blijf jij altijd 'in control', maar ik zal je maximaal helpen om je doel te halen.
Kenmerken: groot inlevingsvermogen, analytisch, strategisch, pragmatisch, problem solver, trouble shooter, organiseren, coördineren, doelgericht.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten