Thomas Hawker

Product Specialist water technologie & PMO
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-11-2013
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2514 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ik ben product specialist van medical grade water elektrolyse apparatuur, tevens water vitaliteit specialist.

Ook bied ik aan als freelance PMOér: ik ben de ideale rechterhand van een programma/projectmanager en/of vorm de spil van een project/programma office.

Mijn ervaring in rapportages leidt tot een betrouwbare en effectieve rapportage. Denk aan de rapportages zoals de Management-, Issue-, Risk en Financiële, Change en Detail Rapportages (ING, Belastingdienst, Atos Origin, Equens)

Als je mij inhuurt, huur je een professional in het project/programma management ondersteuning. Je haalt in huis: efficiency, kwaliteit, flexibiliteit en procesbeheersing. Bovendien krijg je pragmatische oplossingen door mijn heldere en duidelijke communicatie. Verwachtingen worden zo realiseerbaar. Discussie ga ik zeker niet uit de weg, maar functioneer eerder als klankbord naar de Programma of Projectmanager door het beste uit de discussie te halen.

Ik lever graag een bijdrage bij het opzetten van een project/programa office door middel van
transparante gedocumenteerde administratie, processen, procedures en benodigde templates neer te
zetten, met als doel zekerheid te leveren aan de afdeling en of derden.

Door consequent de juiste gedragscodes binnen het bedrijf en/of afdeling te hanteren, creëer ik vertrouwen. De compliancy regels handhaaf ik door op een constructieve manier collega’s te betrekken in het proces, maar ook door hun mening mee te nemen in de plannen (indien nodig en mogelijk).

Ik combineer graag “the best of both words. Enerzijds ervaring in professionele omgevingen, anderzijds een flinke dosis ondernemerschap, creativiteit en lef, en ga graag nieuwe uitdagingen en samenwerkingen aan.

Meer weten?
Neem gerust contact met me op!

Thomas Hawker
Freelance Project/Program Management Support Professional


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten