Bol.com

De grootste mediawinkel van Nederland
Nieuwegein (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
22-06-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
22-06-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bol.com is de grootste mediawinkel van Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het assortiment van maar liefst 2 miljoen artikelen biedt bol.com alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Bol.com medewerkers worden gekenmerkt door de volgende kernwaarden

Passie
Onze medewerkers zijn gepassioneerd over alle artikelen die we verkopen. Hierdoor zijn ze, naast alleen formeel verantwoordelijk, ook emotioneel betrokken bij de resultaten van bol.com. En het komt ook een beetje doordat we natuurlijk alleen maar leuke artikelen verkopen.

Verantwoordelijkheid
Bij bol.com werken veel mensen met een zelfstandig karakter. Daar zijn we erg blij mee, want dat maakt dat we met z’n allen creatief en ondernemend blijven.

Ambitie
Omdat we succesvol willen zijn, zien we ook heel veel kansen om het beste uit onszelf te halen. Iedere medewerker heeft die ambitie, dus samen verwezenlijken we onze missie: niet alleen de grootste mediawinkel van Nederland zijn, maar vooral ook de beste.

Trots
TrotsOnze medewerkers zijn erg betrokken bij bol.com. Iedereen helpt mee om bol.com beter te maken. Als je procesmatig met elkaar samenwerkt, heb je die betrokkenheid ook echt nodig. En betrokkenheid slaat al heel snel om in trots. Dat hoor je meteen als onze medewerkers over bol.com praten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten