Technipower/ Astrea

Techniek
Capelle a/d IJssel (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
09-02-2012
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Jouw motivatie
Kiezen voor werken bij technipower/Astrea betekent veel meer dan alleen maar kiezen voor een nieuwe functie. Je kiest voor afwisselende banen of projecten die het uiterste van je technische kennis vragen. Je werkt altijd voor gerenommeerde opdrachtgevers die kwaliteit eisen en groei stimuleren.

Professionals die kiezen voor technipower/Astrea, kiezen voor advies en begeleiding bij het verwezenlijken van hun persoonlijke carrièreplan. Daarnaast kies je voor een fijne ontspannen werksfeer waarin jij je op je gemak voelt. Waar je prettig samenwerkt met je collega’s en waar je professionaliteit wordt gewaardeerd.

technipower/Astrea als werkgever
Bij technipower/Astrea werken we met loopbaantrajecten die worden afgestemd op jouw competenties en ambities. Hierbij gaan opleiding en coaching hand in hand met je groei in salaris en arbeidsvoorwaarden. Hierdoor zijn we in staat om je bovengemiddeld te kunnen belonen. Bovendien kennen we een speciale projecttoeslag die afhankelijk is van het soort project en de urgentie van de opdracht. Zo kun je dus altijd rekenen op een prima salaris. technipower/Astrea is een werkgever die rekening houdt met jouw wensen en je dezelfde, of zelfs meer zekerheid kan bieden dan een contract bij één werkgever.

Arbeidsvoorwaarden
Jouw arbeidsvoorwaarden kun je aan je eigen wensen aanpassen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je salaris of bonus in te wisselen voor extra vakantiedagen (of andersom). Hetzelfde geldt voor een eventuele auto van de zaak, vakantiedagen, kinderopvang, ziektekostenregeling en je pensioen.

Het overduidelijke voordeel van techipower/Astrea is dat dankzij op maat geselecteerde projecten, je persoonlijke en professionele ontwikkeling wordt gevormd. Jouw persoonlijke consultant ondersteunt je daarbij met het maken van de juiste keuzes.

Door ons specialisme en onze jarenlange ervaring kunnen wij samen het maximale uit jouw carrière halen. Een vaste baan bij technipower/Astrea of bij één van onze opdrachtgevers behoort daarbij tot de mogelijkheden.

technipower/Astrea in het kort

  • Werk voor én door professionals

  • Gerenommeerde opdrachtgevers

  • Werken aan je persoonlijke carrièreplan

  • Arbeidsvoorwaarden zoals jij die wenst


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten