IBC Business Consulting

IBC Business Consulting

Inhuur Management professionals
Gouda (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-01-2008
Opdrachten
150
Laatste opdracht
08-10-2016
Beoordelingen
2
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

IBC business consulting: Eenvoud – talent - betrokkenheid

U verwacht met het aantrekken van een interim manager bestaande problemen in korte tijd op te lossen en nieuwe te voorkomen. Niet meer en niet minder. De interim managers van IBC doen wat u verwacht.

IBC werkt met ervaren zelfstandige interim managers en executive coaches die naast uitstekende vakkennis beschikken over de juiste communicatieve, veranderkundige en resultaatgerichte competenties. Kortom zij beschikken over de ‘capability to execute’!

De interim managers en executive coaches van IBC hebben hun sporen reeds verdiend bij tal van organisaties. De managers worden gecoacht en ondersteund vanuit IBC en zij hebben bovendien een uitgebreid kennisnetwerk tot hun beschikking.

Overtuig uzelf
IBC ontwikkelt mensen en organisaties. Wij kennen de mensen die voor u (gaan) werken. Wij weten wat hen beweegt, waar ze sterk in zijn en waarin ze nog verder mogen groeien. Daarom blijven we betrokken bij de professionals die we plaatsen. En daar heeft u profijt van!


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten