Tele'Train

Training & Education
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-02-2010
Opdrachten
1
Laatste opdracht
28-07-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Tele’Train is marktleider in klantcontact optimalisatie en is de laatste jaren snel gegroeid in een markt die sterk in ontwikkeling is. Tele’Train is specialist in Customer Experience Management binnen de contactcenter branche en dé partner voor resultaatgerichte afspraken in het behalen van een hoger rendement uit klantcontacten binnen de gehele organisatie. Tele’Train levert hiervoor een uitgekiend dienstenpakket voor het meetbaar maken en optimaliseren van klantinteractie.

Tele’Train onderscheidt zich door een integrale aanpak, waarbij de mens centraal staat vanuit de visie: “Het verschil zit in de mens. Vanuit haar missie: “Performance verbetering door optimale klantinteractie staat Tele’Train voor praktisch en resultaatgericht maatwerk bij haar klanten, begeleid door professionals uit de praktijk. Tele’Train levert een uitgekiend portfolio voor het optimaliseren en meetbaar maken van klantinteractie.

Ons trainingsportfolio bestaat uit maatwerk trainingstrajecten, coaching, management development programma’s, testen, erkende opleidingen, e-learning portals en e-learning content.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten