Tempus Novum Consultancy

Tempus Novum Consultancy

Risk, insurance en financieel (interim) management
3062ME Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-02-2007
Opdrachten
7
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Tempus Novum Consultancy is een jonge en succesvolle organisatie die zich richt op het bieden van integrale rendementsoplossingen op het gebied van verzekeringen en risicomanagement.
Zowel op interim basis als in de hoedanigheid van extern adviseur heb ik overheden en (multi)nationale ondernemingen, maar ook verzekeraars en verzekeringsmakelaars mogen ondersteunen bij het verbeteren van hun prestaties op het gebied van Risk- en Insurance management.

Dit soms in de rol van uitvoerend professional, dan weer als meewerkend voorman maar ook als internationaal eindverantwoordelijk en direct rapporterend aan de CFO en executive board van de organisatie.

Voor opdrachtgevers uit de overheid heb ik mij bezig gehouden met het aanbesteden van de inkoop van intermediairdiensten, verzekeringen en aanverwante services zoals (calamiteiten)schadebehandeling van schades op de openbare weg en internationale expertise- en vertaaldiensten.

Ook het behandelen van claims op gebied van aansprakelijkheid, personenschade, (internationale) WAM-verzekeringsplicht, werkmaterieel en machine(breuk) is een uitdaging die ik graag aanneem.

Aangezien in mijn filosofie het verzekeren niet DE oplossing maar een deel van de oplossing voor een (kosten)effectieve risicomanagementstrategie is ga ik waar mogelijk ook op zoek naar optimalisaties in risicomanagement, dit vooral vanuit operationeel perspectief. Contractmanagement en – analyse, maar ook het schrijven van voorwaarden en kritisch benaderen van internationale regelgeving biedt voldoening.

Uiteraard is het belangrijk om inzichtelijk te maken en te houden welke optimalisaties wenselijk zijn en noodzakelijk zijn. Daarom werk ik graag met key performance indicators (KPI) om zo de opdrachtgever/klant objectief en op doeltreffende wijze inzicht te geven in de voortgang van het afgesproken project en het rendement op zijn investeringen. Resultaten van 20% en hoger zijn geen uitzondering.

Vanuit deze werkzaamheden is een affiniteit met (aansprakelijkheids-) recht en het delen van kennis ontstaan. Daarom ben ik beschikbaar als gastdocent, spreker of ad hoc specialist voor uitzonderlijke gevallen. Ook werk ik regelmatig mee aan publicaties als schrijver van artikelen of instructies. Soms onder eigen naam maar vaker als ‘ghost writer’ voor anderen.

Een laatste zakelijke passie is het uitvoeren van telefonische marketingtrajecten voor bedrijven die graag een professionele en prettige communicatie willen met hun doelgroep van (nieuwe of bestaande) klanten. Zowel inbound als outbound calling is mogelijk. Ook hier spreken we duidelijke KPI’s af en en door onze unieke methode zijn de presentaties bovengemiddeld.

Tot slot kan het altijd voorkomen dat u als gevolg van een calamiteit met spoed iemand nodig heeft die een vergadering of onderhandeling voor u bijwoont, een afspraak opvolgt of, met begrip voor de materie, snel en in correct Nederlands documenten corrigeert, uitwerkt of vertaalt vanuit het Engels. Ook hier ben ik u graag van dienst.
Focus houden is voor mij zeer belangrijk en daarom heb ik een kring van freelancers om mij heen die mij desgewenst op niveau assisteren. Echter, dit altijd in overleg met en na goedkeuring van u.

Omdat ik overtuigd ben van het succes van mijn toegepaste methodes en toegevoegde waarde voor uw belang zijn beloningsmodellen op basis van no cure / no pay of resultaatafhankelijke beloningen bespreekbaar.

Graag laat ik mij verrassen door uw inzichten en maak ik kennis met u in een gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek. U kunt mij, voor het maken van een afspraak bereiken op de onderstaande manieren.

Met vriendelijke groet,

Tempus Novum Consultancy
bc. Robert-Jan Kroes BBA

tel: ++31-(0)6-25.49.31.32.

@: info@tempusnovum.nl

S: TempusNovum

Specialisatie en expertise

verzekeringen, risicomanagement, schadebeheer, reorganisatie, risk management, efficientymanagement, juridisch advies, debiteuren beheer, schadebehandeling, aansprakelijkheid, aansprakelijksverzekeringen, aansprakelijkheidsschade, letselschade, personenschade, zaakschade, financial management,interim manager, probleemmanager, troubleshooter, hands on, resultaatgericht, deskundig, debiteuren beheer, crediteurenbeheer, credit control, debet control, inbound, outbound, callcenter, ondernemingsplan

Overige informatie

Uiteraard is Tempus Novum Consultancy ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en in bezit van een BTW nummer en VAR-verklaring. De veelvuldige screening van mijn persoon en het bedrijf garanderen u een betrouwbare zakenpartner. Als extra zekerheid is het uiteraard geen probleem om na gunning van de opdracht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen en te overleggen.

Uiteraard ontvangt u bij aanvraag van een offerte of overeenkomst een exemplaar van mijn algemene voorwaarden. Geen pagina’s kleine lettertjes, maar een heldere en duidelijke handleiding om onze samenwerking zo optimaal mogelijk te laten verlopen. U kunt in ieder geval verwachten:

  • dat ik volledig onafhankelijk en adviesvrij zal opereren;

  • dat ik voor het uitvoeren van een opdracht geen ander belang dan dat van mijn opdrachtgever behartig en dus nimmer anders dan door u betaald zal worden;

  • dat ik mij tot het uiterste zal inspannen om de gevraagde dienst binnen de daartoe geldende termijn en op voorgeschreven wijze op te leveren, ook als ik daarvoor een weekend of avond door moet werken;

  • dat ik tegenover derden discretie en geheimhouding zal betrachten over onder meer de aard, inhoud en basismaterialen voor vervulling van de opdracht.

Mijn dienstverlening kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid en vakkennis.
Permanente educatie maakt een belangrijk deel uit van mijn ontwikkeling en is altijd actueel conform het AAA-systeem van NIBE-SVV.

De waardering van deze aanpak en benadering van onze relaties komt onder meer tot uiting in de referenties van succesvol afgeronde opdrachten/werkzaamheden in het (internationaal) bedrijfsleven, de (semi)overheid en brancheorganisaties die ik uiteraard graag met u deel.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten