Patrick Tetteroo

Verkoop van Italiaanse blousen en lederen tassen
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-08-2012
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-08-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Italiaansetassen.nl is een webwinkel in prachtige lederen tassen en aanverwante producten uit Italië. Al onze producten worden ambachtelijk en met zeer veel passie geproduceerd in het hart van Italië - Toscane. Het leer is van een zeer hoge kwaliteit en veroudert prachtig...

Wij zijn ca. 6 jaar geleden begonnen met de verkoop van lederen tassen en hebben inmiddels een groot aantal klanten mogen verblijden met onze producten en service.

Italiaansetassen.nl is een passie waarbij wij (2 liefhebbers van alles dat Italië te bieden heeft) samenwerken met 2 gepassioneerde collega's (op uurtarief) die meewerken aan het vergroten van de kwaliteit van de website. Nu zijn we klaar voor de volgende stap en dat is het in huis doorontwikkelen van de vindbaarheid in NL en daarbuiten met het doel onze naam en daarmee onze verkoop verder te stimuleren. Meer nog dan voor Italiaansetassen.nl geldt dit voor Italiaanseshirts.nl aangezien we voor de SEO van Italiaansetassen.nl nu al intensief samenwerken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten