TFC Nederland

TFC Nederland

Matching Personalities
Laan van Vredenoord 25a
2289DA Rijswijk (ZH)
0703071350
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-09-2007
Opdrachten
1740
Laatste opdracht
17-10-2016
Beoordelingen
14
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

TFC- Talent Force Cooperation - is een gedreven organisatie welke wordt vorm gegeven door resultaat gerichte mensen. TFC is gespecialiseerd in het detacheren van Telecom en ICT professionals binnen diverse branches. Dit doen we zowel voor Management rollen als Vakspecialistische functies. De vraag van onze klanten goed begrijpen en onze professionals hierop laten reflecteren is een proces dat TFC Matching Capabilities noemt. Het beste talent op de juiste plek. Wij spelen een belangrijke rol voor de carrières van interim professionals alsmede bij het bereiken van doelstellingen van onze klanten. Wij behoren niet tot de grootste spelers maar zijn wel een van de weinige gespecialiseerde ondernemingen waar de mens nog centraal staat. Door onze branche- en vakkennis maakt dat het plezierig met ons samenwerken is. Samen Business doen is waar TFC- Talent Force Cooperation voor staat!

Onze dienstverlening is goed te begrijpen wat onze klant nodig heeft en hiervoor de juiste professional te leveren om dit te bereiken. Deze tri-parti samenwerking is wat ons sterk maakt. Dit is waar het TFC team zich elke dag voor inzet. Onze werkwijze kenmerkt zich onder andere door een open communicatie, transparantie, betrokkenheid en resultaat gerichtheid.

TFC heeft in de afgelopen jaren een vooraanstaande positie opgebouwd als kennis- en sparringpartner in de branches Telecom, Technology, System Integrators en Contentleveranciers.

Om een indruk te krijgen van onze organisatie en onze vacatures, verwijs ik u graag door naar ons website: www.tfcnl.com. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marlies Moor.

Tel.: 070 - 307 13 50

E-mail info@tfcnl.com

Met vriendelijke groet,
TFC - Talent Force Cooperation


Geplaatste opdrachten

1 2 3 4 5 ...

Beoordelingen

1 2 3

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten