The Call of Heroes

The Call of Heroes

Theater en inprovisatie-spel
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-05-2008
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

The Call of Heroes is een theater- en inprovisatie-toneel organisatie draaiend op vrijwilligers, die zich inzet voor (theater-)sport en spel voor de leeftijdsklasse van 18 tot 50 met minder kansen in het leven om zich op deze manier een goedkope en lekkere actieve korte vakantie te vinden om zich in te uitten.

Naast dit hoofdproject zijn we constant bezig voor doelgroepen die het minder makkelijk hebben, problemen uit te weg te ruimen. Deze keer hebben we gekozen voor dislectici en blinden, die als enigste manier om een boek te 'lezen' luisterboeken hebben, die vaak tot drie maal de prijs van een gewoon boek zijn, terwilj het een groep is die vaak niet echt goed in de arbeidsmarkt en dus de financieeen zitten door hun gebrek, plus aandacht te geven aan de problemen van deze ondergeschoven en bijna onbelichtte doelgroep.

Met dit project hopen we een baan vrij te maken voor goedkopere luisterboeken, omdat met vriendelijkheid en goodwill van mensen een hoop te berijken is.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten