Maandag BV (Recruiter Edwin van der Slagt 0641831266) Recruiting

Detachering binnen de Ruimtelijke Ordening. Recruiting WO/HBO (Ruimtelijke
Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-05-2010
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Condities

Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je immers het best en kom je sneller verder. Kortom: met goede arbeidsvoorwaarden in de bancaire sector maken we zowel onze opdrachtgevers als onze interim professionals tevreden. Binnen de gegeven marges bepaal je zelf de werkrelatie die het beste bij jou als interim professional past, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband, een starterstraject of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Maandag® omvatten een prima salaris, leaseauto, voordelige collectieve ziektekostenverzekering, goede pensioenregeling, opleidingen, cursussen en trainingen.

Algemene informatie

Banken en verzekeringsmaatschappijen hebben voortdurend behoefte aan actuele en diepgaande kennis. De dynamische wisselwerking tussen diensten en afnemers, tussen wetgeving en productontwikkeling, laat mensen en markten bewegen. Dat geeft je als professional in topconditie de ruimte. Maandag biedt de mogelijkheden om je verder te verdiepen, om je ervaring te verbreden of om op een andere basis te werken. Van interim activiteiten naar een permanent dienstverband, of omgekeerd. We zijn een persoonlijke organisatie door werkwijze en persoonlijke aandacht waarin contact en oog voor ontwikkeling centraal staat door permanente educatie, zowel in kennis als vaardigheid. Als succesvol detacheringsbureau hebben wij interessante projecten beschikbaar, continue door samenwerking met grote financiële instellingen. Iedere keer weer leveren wij de juiste ‘match' tussen opdrachtgever en specialist. Dit is mogelijk dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van detachering.

Werken bij maandag®

Maandag is de springplank voor jouw financiële carrière. Wij beschikken over een uitgebreid project- en vacatureportfolio bij gerenommeerde opdrachtgevers, internationaal opererende bankgroepen en verzekeraars van formaat. Met al onze opdrachtgevers onderhouden wij hechte relaties, waardoor wij weten wat er speelt bij banken en verzekeraars. Maandag heeft op het gebied van detachering in de bank- en verzekeringswereld inmiddels een stevige reputatie verworven en een uitgebreid netwerk opgebouwd; van pas afgestudeerde professionals tot zeer ervaren experts. Financiële specialisten, die via ons een inspirerende carrière in de bank of verzekeringswereld hebben gevonden. Ben jij op zoek naar inspirerende ervaringen die jou gaan verrijken? In nieuwe omgevingen, met nieuwe collega's, systemen en producten? Je begrijpt dat detachering de werkoplossing is voor de dynamische maatschappij van tegenwoordig. Flexibiliteit, daadkracht en positieve energie maken het dat jij je hiertoe ook aangetrokken voelt.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten