Niek

Founder
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-10-2013
Opdrachten
3
Laatste opdracht
01-08-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

SpotOn: Een slimme en snelle plug 'n play oplossing de gratis WiFi voor uw gasten.

SpotOn biedt een snelle en veilige WiFi oplossing dat is gekoppeld aan een zeer krachtig, maar eenvoudig marketingplatform waar iedereen meer overweg kan. De oplossing is geschikt voor o.a. restaurants, koffiehuizen, salons, fitness centers en lokale winkels die graag op een snelle en goedkope manier professionele marketing uit te kunnen voeren, zonder dat ze daar tijd en energie aan verliezen.

Op deze manier kunnen blijven richten op wat echt belangrijk is: het runnen van het bedrijf.

// Hoe werk het?
SpotOn maakt gratis WiFi in uw zaak persoonlijker, gastvrijer en makkelijker door het toepassen van social WiFi technologie. Klanten en gasten kunnen gratis inloggen op het open WiFi-netwerk via social media. Het SpotOn platform van de eigenaar verzameld vervolgens interessante en unieke gegevens over zijn gasten die inzetbaar zijn in onze simpele maar enorm krachtige marketing campagnes. Deze zijn geheel kosteloos en eenvoudig binnen 5 minuten te versturen.

// Al uw recensies. Eén omgeving.
Eindelijk grip op uw online recensies. Vang negatieve klachten op in uw eigen inbox en zet de positieve automatisch door als online recensie op één van de vele platformen.

// Traag WiFi in uw zaak?
SpotOn verbeterd de WiFi snelheid én versterkt het bereik met gemiddeld 200% tot 300%.

// Voor wie is SpotOn geschikt?
SpotOn is de perfecte keuze voor o.a. restaurants, café's, winkels, salons, fitnesscentra, en lokale bedrijven. Maar ook bijvoorbeeld ook voor grote evenementen.

// Plug 'n play
Om SpotOn te installeren is geen configuratie vereist. Simpelweg de hardware aansluiten op uw internetverbinding en u kunt beginnen met het aanbieden van gratis WiFi aan uw gasten!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten