Thesio B.V.

Thesio B.V.

Dé resourcer van ICT professionals
Amersfoortseweg 1
3951LA Maarn (UT)
0882223800
Account type
Intermediair
Geregistreerd
09-08-2010
Opdrachten
909
Laatste opdracht
17-10-2016
Beoordelingen
4
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Thesio ICT professionals is dé resourcer van ICT professionals. Wij zijn de aangewezen partner voor zowel opdrachtgever als professional. Als transparante dienstverlener zorgen wij voor een optimale bemiddeling tussen de opdrachtgever en de ICT specialist.

Specialisatie en expertise

Wij bieden maatwerk, kunnen snel schakelen en hebben bovenal verstand van ICT, in de breedste zin van het woord. Wij kijken naar meer dan een CV alleen. Naast de inhoud van de werkzaamheden, vinden wij het belangrijk dat je als ICT professional ook past binnen de organisatie waar je aan de slag gaat. Uiteraard kunnen we heel veel telefonisch bespreken, maar wij geven de voorkeur aan een persoonlijk kennismakingsgesprek, op locatie of via Skype of Facetime.

Wij beschikken over een grote diversiteit aan opdrachtgevers, gesitueerd in het hele land. De opdrachten die wij aanbieden zijn dan ook zeer gevarieerd en uitdagend. Wij hechten veel waarde aan eerlijke communicatie, wij zijn open over de constructie, de (eind)klant, de inhoud van de opdracht en de tarieven. Onze contracten zijn eveneens zeer transparant. Uiteraard stellen wij jouw CV enkel en alleen voor nadat wij van jou daar uitdrukkelijke toestemming voor hebben gekregen.

Overige informatie

Persoonlijk, snel en kwaliteit- en klantgericht zijn enkele eigenschappen die Thesio en haar medewerkers kenmerken.
Om deze kernwaarden te benadrukken en te waarborgen zijn wij lid van Bovib.
Bovib is belangenbehartiger van partijen die inhuur van extern personeel organiseren en maakt zich sterk voor een betrouwbare positie van onafhankelijke en kwalitatief goede intermediairs. Het doel van de brancheorganisatie is het optimaliseren van de vraag en het aanbod op de flexibele arbeidsmarkt en het verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening binnen deze branche.

Interesse om met ons samen te werken? Kijk dan bij onze openstaande opdrachten en reageer direct. Wil je liever eerst meer weten over Thesio en onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Lees meer Lees minder


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten