NHBO

NHBO

Opleidingen op afstand
Breda (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-06-2015
Opdrachten
101
Laatste opdracht
09-08-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

NHBO is het meest ervaren opleidingsinstituut van Nederland voor ondernemers en werknemers. Met meer dan 350 verschillende opleidingen en cursussen is NHBO de referentie op het gebied van professionele opleidingen die leiden tot een nieuwe carrière. Voor zowel thuisstudies als klassikaal. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of droom je van je eigen zaak? Dan vind je vast en zeker hier de opleiding die bij je past!

De opleidingen van NHBO worden geven door mensen die het beroep zelf beoefenen als zelfstandig ondernemer. Zij hebben jarenlang hun ervaring opgebouwd in de praktijk. Je leert van hen de fijne kneepjes van het vak zodat je zelf snel aan de slag kan. In iedere opleiding tref je de gratis module Starten als ondernemer aan waar je tekst en uitleg krijgt over hoe je het beste start in Nederland met je eigen bedrijf. De cursussen staan vol met praktijkgerichte oefeningen en opdrachten.. Zowel inhoudelijk als praktisch word je voorbereid op het examen. Na het beëindigen van je opleiding kan je dan ook onmiddellijk aan de slag gaan als werknemer of zelfstandig ondernemer (ZZP’er).


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten