COMPAREX Nederland B.V.

Software licensing
1043BW Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-04-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
07-04-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Software is de motor voor bedrijven om innovatiever te werken. Steeds vaker wordt software afgenomen als een dienst. Het maakt de aanschaf en het beheer van softwarelicenties steeds complexer.

COMPAREX is dé adviseur op het gebied van softwarelicenties. Wij streven ernaar klanten volledig te ontzorgen in dit proces. Wij adviseren organisaties op het gebied van licentie-inkoop en -beheer.
U kunt bij COMPAREX terecht voor uitdagingen op het gebied van Big Data & Analytics, Computing Everywhere, Cloud Solutions en Security & Information Management. COMPAREX is marktleider in Nederland.

Veranderingen in de markt vragen een aanpassing in de wijze waarop wij onze klanten bedienen. Met nieuwe proposities onderscheiden wij ons duidelijk in de markt. Deze proposities maken het voor klanten eenvoudiger om op de meest efficiëntie manier gebruik te maken van hun softwarelicenties. Transparantie staat hierbij voorop.

Bij COMPAREX in Amsterdam werken ca. 180 mensen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten