IVIO-Examenbureau

IVIO-Examenbureau

KSE- en KSB-examens
Lelystad (FL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-07-2013
Opdrachten
1
Laatste opdracht
11-07-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Jaarlijks laten duizenden leerlingen, met het IVIO diploma in de hand, zien dat ze aantoonbaar vaardig zijn. Daarmee ontvangen leerlingen niet alleen een waardevol diploma, maar ervaren ook hun eigen succes. Dat stimuleert en geeft vertrouwen voor verdere scholing of een plek op de arbeidsmarkt.

Het IVIO-Examenbureau gaat uit van de eindtermen van de Kwalificatiestructuur Educatie (KSE) en de Kwalificatiestructuur Beroepsonderwijs (KSB). Deze zijn onderdeel van de Wet Educatie en Beroepsonderwijs (1996) en sluiten aan bij de indeling in opleidingsniveaus die voor heel de EU gelden. Modules in het kader van de KSE zijn gericht op de doelgerichte, systematische ontplooiing van volwassen op het terrein van hun maatschappelijk functioneren. De structuur waarbinnen wordt getoetst, heeft zes competentieniveaus. Modules in het kader van de KSB zijn gericht op beroepsvaardigheden.

Het IVIO-Examenbureau richt haar examens op niveau 1 t/m 4 van de Kwalificatiestructuur Educatie en niveau 1 van de Kwalificatiestructuur Beroepsonderwijs.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten