Toko

Softwarematige oplossingen voor toetsing en examinering
Leiden (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-10-2006
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Toko staat voor Toetsing Kwaliteit van Onderwijs en levert software op het gebied van Computer Ondersteund Onderwijs en in het bijzonder toetsing.

Toko combineert expertise op het gebied van toetsing, onderwijs en techniek met een sterke gedrevenheid en staat zo garant voor effectieve totaaloplossingen voor onder meer individuele scholen, universiteiten, opleidingscentra van bedrijven en landelijk opererende exameninstellingen. Dat betekent dat Toko in uw behoefte kan voorzien. Of Toko uitsluitend de software levert en het verdere proces in eigen beheer volgt, of Toko verzorgt het hele toetstraject zodat u met één druk op de knop tentamens kunt afnemen; Toko heeft de ervaring in huis. Toko opereert sinds 1998 en heeft met haar integrale aanpak en nadrukkelijke klantgerichtheid een bijzondere positie in de markt verworven die wordt beloond door een trouwe klantengroep.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten